mandag den 10. november 2014

Calzone fra himmelen

2 calzone med chorizo
Jeg er (som I kan se i mit kanelstang indlæg) lige begyndt at eksperimentere med stromboli-dejen, og det er absolut ikke et sekund for tidligt!

Har lavet Johanne Charnocks calzoner, i en dobbelt portion (i alt 4 calzoner der hver kan udgøre et måltid). Du kan se mine korrektioner nedenfor, samt en opskrift på en super lækker tomatsauce med masser er hvidløg ala den man får med en calzone fra pizzariaet.

Calzone, 4 stk.
Jeg brugte gouda både til dejen og fyldet. Hver calzone fik 2 spsk tomatsauce og 50 g revet gouda. Derudover fik 2 af dem 4 skiver chorizo og de 2 andre fik hver en skive tørret serrano skinke.

Tomatsauce med hvidløg

  • 3 spsk olivenolie
  • 7 fed hvidløg
  • ½ liter tomatpassata
  • 2 spsk tørret oregano
  • 2 tsk hvidløgssalt
  • ½ tsk løgpulver
  • 2 spsk sukrin gold
  • Friskkværnet peber
  1. Varm olie og presset hvidløg op til det dufter dejligt. Det må dog ikke tage farve.
  2. Tilsæt tomatpassataen og få det op og koge.
  3. Tilsæt krydderier, lad det varme lidt og smag så til.
  4. Gem gerne i glasflasken fra passataen. Bør serveres kold til en varm calzone


Det færdige måltid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar